Gruaja dhe koha : e përmuajshme e BGSH

General Information

Language
Albanian.
Published
Tiranë, Albania : BGSH, 1991.

Bibliographic Information

Frequency
12/year
Note
Continues: Shqiptarja e re : organ i Bashkimit të Grave të Shqipërisë, 1944-1990. Issued by Women's Union of Albania.

Holdings

Item Type Current Location Collection Call Number Volume Info Shelving Location Public Note
Continuing resourcesOSA Archivum Library7/21/1/3July 1991 - August 1991 --
Continuing resourcesOSA Archivum Library7/21/1/3March 1991 --

Browse related items

Start at call number: