Biznesi shqiptar : gazetë e përdyjavshme e Dhomës së Tregëtisë dhe Industrisëtë Shqipërisë

General Information

Language
Albanian.
Published
Tiranë, Albania : Dhoma e Tregëtisë dhe e Industrisë, 1993.

Bibliographic Information

Note
Alternative title in 1997: "Biznesi", after 2002: "Partner Biznesi."

Holdings

Item Type Current Location Collection Call Number Volume Info Shelving Location Public Note
Continuing resourcesOSA Archivum Library7/21/1/3September 1993, No. 1 --
Continuing resourcesOSA Archivum Library7/21/1/3February 1994, No. 6 - February 1994, No. 7 --
Continuing resourcesOSA Archivum Library7/21/1/3March 1994, No. 9 - April 1994, No. 10 --
Continuing resourcesOSA Archivum Library7/21/1/31994, No. 13 - November 1994, No. 18 --

Browse related items

Start at call number: